Hazelnoten bruin rauw

Hazelnoten bruin rauw

€ 5,99

Wij bieden u deze heerlijke hazelnoten aan. Rauwe hazelnoten zijn erg gezond. Het is een bron van vitamine, mineralen en eiwitten.

Gewicht
Aantal

Hazelnoten zitten boordevol vitamines, mineralen, antioxidanten, eiwitten en onverzadigde vetten. Onverzadigde vetten zijn goed tegen het verlagen van LDL-cholesterol. Deze noten worden secuur met de hand ingepakt zodat u kunt genieten van een heerlijke zakje verse noten. 

Probeert u ook eens onze andere varianten:

Hazelnoten bruin rauw: Wil je een gezonde snack dan raden wij deze aan. Hazelnoten zitten boordevol vitamines, mineralen, eiwitten en onverzadigde vetten. Onverzadigde vetten zijn goed tegen het verlagen van LDL-cholesterol

Hazelnoten bruin gebrand zonder zout: Heerlijk om uit het handje te eten, maar ook lekker om door gerechten heen te doen.

Hazelnoten bruin gebrand met zout: De gebrande hazelnoot met zout is een gezonde noot met een een goede voedingswaarde. Een lekker snack voor 's avonds op de bank!

Hazelnoten bruin geroosterd: Roosteren wordt gedaan zonder olie. Dit laat de noot zijn smaak en voedingswaarde behouden met een knapperige bite.

Witte hazelnoten

Ingrediënten

Hazelnoten

Allergenen informatie: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, sulfiet en gluten bevatten.

Bewaring: Koel, donker en droog bewaren.

Voedingswaarden per 100 gram

Energie

2959 kJ /717 kCal

Vetten

69g

- Verzadigde vetzuren

4,9g

- Enkelvoudig onverzadigd

53,4g

- Meervoudig onverzadigd

7,3g

Koolhydraten

6g

- Suikers

6g

Eiwitten

14g

Vezels

8,2g

Zout

0,05g

Noten-24

Datasheet

Soort
Rauw
Kruiden
Geen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in