Gemengde noten rauw

Gemengde noten rauw

€ 2,50
Inclusief belasting

Een heerlijk mengsel van onze beste noten. Dit mengsel is een zeer gezonde keus, dit komt door de variatie van verschillende gezonde noten. Heerlijk om zo te eten en door de yoghurt.

Gewicht
Aantal

Deze heerlijke mix bestaat alleen uit rauwe verse noten. De noten zitten bomvol voedingsstoffen en gezonde vetten. Heerlijk om los te eten, door salades en yoghurt. Deze mix word secuur met de hand ingepakt zodat u heerlijk kunt genieten van een vers zakje noten.

Notenmix ingrediënten

Bruine amandelen

Amandelen, een van de lekkerste en gezondste noten die er zijn. Amandelen zijn rijk aan vezels, mineralen, eiwitten en vitamines

Witte amandelen

Heerlijke witte amandelen, doordat deze amandelen kort zijn geblacheerd zijn ze het bruine velletje kwijtgeraakt. De witte amandelen hebben een zachtere textuur en smaak dan bruine amandelen. Beide noten zijn een bron van vezels, mineralen, eiwitten en vitamines.

Bruine hazelnoten & Witte hazelnoten

In deze mix zitten bruin en witte hazelnoten. Witte hazelnoten worden kort geblancheerd net zoals witte amandelen. beide noten zijn een bron van vitamines, mineralen en antioxidanten.

Cashewnoten

Cashewnoten zijn één van de populairste noten daarom ontbreken ze ook niet in deze mix. Cashewnoten zijn een bron van onverzadigde vetten, eiwitten en mineralen.

Paranoten

Paranoten zijn rijk aan B- en E vitamines, aminozuren en groot aantal mineralen waaronder: seleen, ijzer, mangaan, koper, zink, calcium, kalium, fosfor en magnesium.

Walnoten

Walnoten hebben een volle romige smaak die rijk is aan goede voedingsstoffen. De belangrijkste voedingsbronnen in walnoten zijn mineralen omega-3 vetten en vezels. 

Probeert u ook eens onze varianten:

Gemengde noten rauw: Heerlijke mix van rauwe noten.

Gemengde noten gebrand zonder zout: Een heerlijke mix van gebrande noten.

Gemengde noten gebrand met zout: Een heerlijke mix van gebrande noten afgewerkt met zout.

Gemengde noten geroosterd: Heerlijke mix die in een hete lucht oven is geroosterd. Dit geeft de noten een knapperige bite en behoudt de voedingswaarde.

Ingrediënten

Bruine amandelen, witte amandelen, Bruine hazelnoten, witte hazelnoten, cashewnoten, paranoten, walnoten

Allergenen informatie: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, sulfiet en gluten bevatten.

Bewaring: Koel, donker en droog bewaren.

Voedingswaarden per 100 gram

Energie

2597 kJ / 624 kCal

Vetten

44,1g

- Verzadigde vetzuren

4,5g

- Enkelvoudig onverzadigd

14,9g

- Meervoudig onverzadigd

5,6g

Koolhydraten

17,6g

- Suikers

3,0g

Eiwitten

16,2g

Vezels

4,3g

Zout

5,5mg

Noten-20

Datasheet

Soort
Rauw

Je bent misschien ook geïnteresseerd in