Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Zodra we uw bestelling binnen hebben en deze betaald is gaan we voor u aan de slag. Al onze producten zijn ,,kraak'' vers en worden gelijk voor u verpakt. We hebben eigenlijk al onze producten altijd op voorraad. Dat betekent dat als u op werkdagen voor 12:00 uur besteld, u het de volgende dag al in huis mag verwachten. Tijdens het bestelproces mag u zelf een keuze maken voor de verzending. De klant is bij ons echt koning! U kunt kiezen voor PostNL of DPD. Daarna kunt u nog kiezen voor een afhaalpunt of lekker makkelijk bij u thuis bezorgd. Als wij uw bestelling verzonden hebben krijgt u daar altijd bericht over en kunt u het pakketje volgen. Zo weet u precies wanneer u het pakketje kunt verwachten en kunt beginnen met genieten!

Graag geven wij u ook nog een advies mee. Wilt u in het weekend van uw nootjes genieten? Kies dan altijd voor levering met POSTNL. Zij bezorgen ook op zaterdag! 

Verzendtarieven

Pakketjes verzenden kost natuurlijk geld. We proberen deze verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Daarom hebben we speciale verzendtarieven. Hoe meer u besteedt, hoe minder verzendkosten u betaald. Het maakt bij ons niet uit voor welke verzendmethode u kiest. De verzendkosten zijn als volgt:

Orderbedrag: Verzendkosten:
0 - 15 euro 4.95 euro
15 - 30 euro 3.50 euro
Boven de 30 euro Gratis verzending

Retouren

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling tot een waar feestje te maken. We zetten ons in om u echt te laten genieten van de kwaliteit van onze producten. U heeft echter het recht om uw bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Dit kan dan natuurlijk bij ons ook. Het is wel zo dat wij onze producten vers voor u verpakken. Elk zakje wordt verzegeld met een sticker met daarop de productnaam. Deze sticker/zegel mag niet verbroken zijn bij een retourzending. Dit is uit hygiënisch oogpunt. Wanneer u uw pakket retour wil zenden vernemen wij dit graag per e-mail. Ook zouden wij graag de reden van de retourzending weten, dit is echter niet verplicht! U kunt uw retourzending verzenden naar:

Retouren Mijn Notenwinkel, Hoofdweg 35, 6744 WG Ederveen.

Tenslotte maken wij u erop attent dat de kosten voor de retourzending voor uw eigen rekening zijn.