Noten

Noten! Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Er is ook zoveel te vertellen over noten. Vandaar dat noten echt onze passie zijn. Steeds meer mensen weten dat noten super gezond zijn. Het voedingscentrum adviseert zelf elke dag wat rauwe noten te eten. Waarom noten zo gezond zijn? Nou ze bevatten veel ijzer, vitamine b1, en vitamine E! En er zit veel onverzadigd vet in. Het eten van rauwe noten beschermt zelfs tegen bepaalde hart- en vaatziekten. Ook kunnen ze het LDL-cholestrol verlagen en daar zijn de bloedvaten weer erg blij mee!

Noten zijn dus super gezond en dan moet het allerbeste nog komen. Noten zijn ook nog eens super LEKKER! Wij hebben een groot assortiment noten. Daarnaast kunt u ook nog kiezen tussen rauwe, gebrande of geroosterde noten. Branden en roosteren doen we trouwens helemaal zelf. Dus als u bij ons besteld bereiden we alles vers! En reken maar dat u dat proeft! U wilt dan echt geen nootjes van de supermarkt meer, die al super lang in de verpakking zitten. 

Kortom, of u nu noten eet om uw lichaam goed te voeden, of u heeft een gezellig feestje. Bij ons bent u aan het juiste adres! 

Er zijn 85 producten.

Item 1-12 van 85 in totaal item(s)

Actieve filters