Wat leuk dat u wat meer over ons wil weten.

Wij zijn Martin en Cristel Hullekes. Martin staat al 18 jaar, 6 dagen per week op de markt met noten, zuidvruchten, natuurvoeding en biologisch brood, groente en fruit. Zijn werk is echt zijn passie en door deze jarenlange ervaring is hij echt een vakman geworden. We vinden kwaliteit erg belangrijk en dat proef je! Onze producten zijn altijd ,, kraak'' vers en met liefde voor de klant gemaakt. Ons assortiment is enorm uitgebreid en we volgen steeds de nieuwste trends. Natuurlijk hebben we al onze noten rauw en branden we ze vers op onze markten, maar zo hebben we alweer een tijdje een roosteroven, zodat we de nootjes ook lekker kunnen roosteren. Lekker smaakvol en ook nog eens gezond! 

Inmiddels hebben we alweer een paar jaar ons eigen merk: ViTiV, voed je goed! Dit is een volledig biologische lijn, die in steeds meer natuurwinkels te verkrijgen is. Deze producten zullen we binnenkort ook aan deze webshop toevoegen.

We misten echter nog een mooie webshop voor al onze lekkernijen! Omdat we dagelijks op de markt staan kunnen we ook snel leveren. Dus als u op werkdagen voor 12.00 uur besteld heeft, verzenden wij diezelfde dag nog! Hoe vers wilt u het hebben. Daar kan natuurlijk geen supermarkt tegen op! Dat is ook ons doel. Voor iedereen lekkere verse nootjes om echt van te genieten! Probeer het zelf maar eens! 

U kunt ook ons vinden op de volgende markten! Hier zijn wij al jaren het vertrouwde gezicht voor vele klanten. Op de markt is het altijd heel gezellig, dus kom eens gezellig langs!

Dinsdag weekmarkt Culemborg

Woensdag weekmarkt Hoogland Amersfoort)

Donderdag weekmarkt Velp

Vrijdag weekmarkt Leersum

Zaterdag Weekmarkt Ede en Arnhem 

foto op de markt