ViTiV

Heerlijke, gezonde en eerlijke biologische producten koopt u bij ons Biologische merk Vitiv. Wij bieden een breed assortiment aan verschillende Biologische producten aan van honing tot noten en zuidvruchten. Onze biologische producten worden wereldwijd geproduceerd. 

Waarom biologisch? Voor biologische producten worden geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt. Deze stoffen blijven vaak ook na wassen op de producten zitten en komen zo in het lichaam. Deze stoffen kunnen schadelijk zijn voor het lichaam en zijn schadelijk voor de biodiversiteit. 

Biologische producten bevatten in veel gevallen meer voedingsstoffen. Bestrijdingsmiddelen leiden vaak naar een mindere ontwikkeling van aminozuren, vitamines en mineralen. Daarnaast kunnen de schillen van biologische producten ook gegeten worden waardoor er ook meer voedingstoffen worden ingenomen. Ook is de smaak en kleur van biologische producten zijn vaak dieper en beter.

Deze (H)eerlijke natuurvoeding koopt u bij ons. De producten die wij bieden kunnen u iedere dag helpen om eenvoudig en gezond te eten. Vitiv, voed je goed!

Er zijn 183 producten.

Item 1-12 van 183 in totaal item(s)

Actieve filters