BIO olie

Wij bieden u de beste oliën aan van ons biologische merk Vitiv. Bij het proces van het produceren van onze oliën zijn geen chemicaliën en andere toevoegingen gebruikt. Op deze manier leveren wij eerlijke en natuurlijke oliën. De oliën die wij aanbieden kunnen een positief gezondheidseffect door de aanwezige vitamines en gezonde vetzuren. De oliën zijn niet alleen gezond, maar zijn ook een heerlijke toevoeging aan warme gerechten, salades, dressings, baksels en ook desserts. Wij hebben een rijk assortiment aan verschillende oliën zoals HennepzaadolieKokosolieLijnzaadolieMCT olieOlijfolieSaffloerolieSesamolie en Zonnebloemolie. Bijna al onze oliën zijn koudgeperst zodat u een gezonde olie heeft waar niet alle gezondheidseffecten er uit zijn verdwenen.

Niet iedere olie is geschikt voor braden. Oliën zoals Hennepzaadolie is niet geschikt om te braden, deze olie is zeer geschikt om gerechten een nootachtige smaak te geven. Maar bijvoorbeeld onze High oleïzonnebloemolie is wel erg geschikt om mee te braden, met deze olie kan ook gefrituurd worden.

Ook is een deel van de olien zoals Sesamolie naast dat het een zeer smaakvolle olie is, is het ook geschikt voor de huid. Deze Biologische oliën kunnen helpen om de huid gezond en sterk te houden. 

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters