Wilde vijgen
Wilde vijgen
Gewicht
|
Prijs
|
Winkelkaart |
---|---|---|
Vijgen groeien voornamelijk in Zuid-Europa. Door het drogen behouden vijgen het meer en deel van de voedingsstoffen. Gedroogde vijgen bevatten veel vezels, antioxidanten, vitamines en mineralen. Door de grote hoeveelheid vezels krijg je al snel een verzadigd gevoel daarnaast is het belangrijk voor de spijsvertering.
Wilde vijgen zijn erg lekker en verantwoord om als tussendoortje te eten. Dit komt vooral door de vezels en de vitamines. Ook is het lekker om door de yoghurt, salades, roerbak gerechten, gebak en op toastjes.
Ingrediënten
WIlde vijgen, rijstmeel
Voedingswaarden per 100 gram
Allergenen informatie: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, sulfiet en gluten bevatten.
Bewaring: Koel, donker en droog bewaren.
Energie |
1092 kJ / 241 kCal |
Vetten |
0,5g |
- Verzadigde vetzuren |
0,4g |
- Enkelvoudig onverzadigd |
- g |
- Meervoudig onverzadigd |
- g |
Koolhydraten |
54g |
- Suikers |
47,9 g |
Eiwitten |
3,39g |
Vezels |
2g |
Zout |
0,02g |