Pijnboompitten
Pijnboompitten
Door het kort roosteren van onze pijnboompitten geeft het een optimale smaak. Heerlijk door salades en over de carpaccio.
Gewicht
|
Prijs
|
Winkelkaart |
---|---|---|
Pijnboompitten hebben een harsachtige smaak en zitten vol olie. Onmisbaar in salades en over carpaccio. In Italië worden pijnboompitten vaak gebruikt om pesto van te maken, een heerlijke voor pizza's en pasta's. Ook kunnen ze goed door verschillende groente, vlees en rijst gerechten.
Onze pijnboompitten zijn secuur ingepakt zodat u kunt genieten van onze verse pijnboompitten.
Lekker om te combineren met onze andere Pitten.
Ingrediënten
Pijnboompitten
Allergenen informatie: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, sulfiet en gluten bevatten.
Bewaring: Koel, donker en droog bewaren.
Voedingswaarden per 100 gram
Energie |
2920 kJ /698 kCal |
Vetten |
70,6g |
- Verzadigde vetzuren |
4,9g |
- Enkelvoudig onverzadigd |
18,8g |
- Meervoudig onverzadigd |
34,1g |
Koolhydraten |
13g |
- Suikers |
8g |
Eiwitten |
11,9g |
Vezels |
3,7g |
Zout |
25mg |
Datasheet
- Soort
- Rauw
- Kruiden
- Geen