Pecannoten gebrand met zout
Pecannoten gebrand met zout
Door het branden in sojaolie hebben de pecannoten een heerlijk smaak gekregen. Achteraf zijn de pecannoten afgewerkt met zout. Zodat deze noten goed in de smaak zullen vallen bij bijvoorbeeld...
Gewicht
|
Prijs
|
Winkelkaart |
---|---|---|
Pecannoten bevatten relatief tot andere noten veel vitamines. Ook zitten er veel mineralen, antioxidanten en eiwitten in. Pecannoten zijn erg lekker te verwerken in taart en koekjes. Deze noten passen ook erg goed in een groene salade en kan ook goed worden verwerkt met walnoten. Pecannoten zijn ook erg goede vlees vervangers en kunnen goed in warme gerechten worden gedaan.
Pecannoten rauw: Deze noten zijn heerlijk als gezonde snack, maar kunnen ook heel goed in gerechten als vlees vervanger. De smaak lijkt op die van een walnoot. De smaak is zachter en subtieler dan die van een walnoot
Pecannoten gebrand met zout: Door het branden in sojaolie hebben de pecannoten een heerlijk smaak gekregen. Achteraf zijn de pecannoten lekker afgewerkt met zout.
Pecannoten gebrand zonder zout: Rijk aan vitamines en mineralen, erg lekker om zo los te eten of door de yoghurt met honing.
Pecannoten geroosterd:Geroosterde noten zijn heerlijk. Geroosterd in een hete lucht over zonder enige toevoegingen. Dit geeft noten een unieke smaak en blijft erg gezond.
Ingrediënten
Pecannoten, sojaolie, zout
Allergenen informatie: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, sulfiet en gluten bevatten.
Bewaring: Koel, donker en droog bewaren.
Voedingswaarden per 100 gram
Energie |
3030 kJ / 717 kCal |
Vetten |
72g |
- Verzadigde vetzuren |
9,5g |
- Enkelvoudig onverzadigd |
42,5g |
- Meervoudig onverzadigd |
18,5 g |
Koolhydraten |
13,3g |
- Suikers |
3,3g |
Eiwitten |
10g |
Vezels |
10g |
Zout |
1g |
Datasheet
- Soort
- Gebrand
- Kruiden
- Zout