Macadamia's gebrand met zout

Macadamia's gebrand met zout

€ 9,99

Wij bieden u deze smaakvolle in soja olie gebrande macadamia's aan. Na het brandingsproces zijn de macadamia's afgewerkt met een snufje zout.

Gewicht
Aantal

We nemen u mee naar de andere kant van de wereld, Australië. Waar de oorsprong van deze noten ligt. Macadamia's hebben een herkenbare zachte smaak. De macadamia heeft een hoog gehalte aan onverzadigd vet( helpt tegen een verhoogt LDL- cholesterol gehalte) en is rijk aan vitamine B en bevat ook nog de mineralen: magnesium, forfor, ijzer, zink en calcium. 

De macadamia noot is het moeilijkst om te kraken. Om 1 noot de kraken is er 20 kilo druk per vierkante meter nodig. Mede hierom is de prijs van de macadamia hoger dan andere noten. De prijs proef je uiteindelijk in de noot terug. Een heerlijke zacht smakende noot een ware delicatesse

Deze macadamia's zijn gebrand in soja olie. Dit geeft de noot een unieke smaak. Uiteindelijk worden de noten nog afgewerkt met zout, Dit geeft de noten nog een betere smaak sensatie. Erg lekker om tussendoor te eten of lekker bij de borrel.

Probeer ook eens onze varianten:

Macadamia noten gebrand zonder zout: Overheerlijke gebrande macadamia noten zonder zout. Erg lekker om tussen door te eten of door het granenontbijt heen.

Macadamia noten geroosterd: Deze macadamia's zijn geroosterd in een hete lucht oven. Dit laat de smaak van macadamia's nog beter naar voren komen. Daarbij behoud de noot zijn voedingswaarde.

Macadamia noten rauw: Heerlijk verse onbewerkte macadamia's

Ingrediënten

Macadamia's, sojaolie, zout

Allergenen informatie: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, sulfiet en gluten bevatten.

Bewaring: Koel, donker en droog bewaren.

Voedingswaarden per 100 gram

Energie

3080 kJ / 734 kCal

Vetten

74g

- Verzadigde vetzuren

10g

- Enkelvoudig onverzadigd

60g

- Meervoudig onverzadigd

4g

Koolhydraten

7,9g

- Suikers

4,6g

Eiwitten

9,2g

Vezels

6,4g

Zout

0,005g

Noten-35

Datasheet

Soort
Gebrand
Kruiden
Zout

Je bent misschien ook geïnteresseerd in